Uw terrasoverkapping financieren met rente aftrek vanaf € 50,- bruto per maand! • Terras optimaal

Uw terrasoverkapping financieren met rente aftrek vanaf € 50,- bruto per maand!

Voor meer informatie over het financieren van uw overkapping staan wij u graag te woord.

Bel 0162-741 471 of vul het contactformulier in.

Langdurig genieten.                                                                                                                                                                                                                                                                Een kwalitatief hoogwaardige overkapping van Terras Optimaal is zo gemaakt dat u er langdurig plezier van kunt hebben.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Wij geven op alle overkappingen 5 jaar garantie.

Financier uw terrasoverkapping voordelig.
Momenteel is het niet altijd mogelijk om de aanschaf van een terrasoverkapping geheel zelf te financieren.

Een terrasoverkapping kunt u ook via onze partner financieren. Tegen een aantrekkelijk vast laag bedrag per maand kunt u genieten van uw droomoverkapping.

Uniek is dat u dit maandbedrag helemaal zelf bepaalt!

Het aanvragen van een financiering gaat als volgt te werk. U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij terrasoptimaal.nl voor een complete terras overkapping. Daarna melden wij u aan bij onze partner voor krediet advies en neemt de krediet adviseur binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. De kredietaanvraag wordt na een persoonlijk gesprek beoordeeld. Nadat de financiering is geregeld kunt u via ons uw terrasoverkapping aanschaffen en kunt u genieten van uw droom overkapping.


Rente is aftrekbaar!
Wist u dat de rente van deze lening, als het een eigen woning betreft, volledig fiscaal aftrekbaar is!

U kunt al genieten van een terrasoverkapping vanaf € 50,- bruto per maand, waarbij de terrasoverkapping volledig wordt afgelost.